Waarom sponsor worden

STV Eemsmond is een schaatsvereniging aangesloten bij de KNSB. Samenwerken met ons geeft u de mogelijkheid uw bedrijf te verbinden aan onze vereniging en daarmee de publiciteit over uw bedrijf en bedrijfsactiviteiten op een positieve manier te verhogen. Tevens kunt u uiting geven aan uw sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

Sponsormogelijkheden

De mogelijkheden zijn talrijk en u bespreekt deze met een lid van de sponsorcommissie die ook daadwerkelijk besluiten kan en mag nemen.

Hieronder vindt u een overzicht van 2 pakketten. Echter, wij kunnen samen met u voor een maatwerkoplossing zorgen. Heeft u ideeën op dat gebied die hier niet staan vermeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om deze te bespreken

E-mail: stveemsmond@gmail.com

Pakket 1

Adverteren

Het is heel aantrekkelijk om op onze druk bezochte website te adverteren. Naast bezoek van onze eigen leden wordt het de website heel veel bezocht bij de evenementen die wij organiseren. Elk jaar rondom het Nederlands Pupilen tournooi en bij strenge vorst de Elfdorpentocht. Met uw financiele bijdrage bent natuurlijk een belangrijke steun voor onze vereniging.

Op de website is een speciale kolom voor sponsoren. Per bezoek c.q. vernieuwing van de pagina worden drie adverteerders tegelijkertijd willekeurig zichtbaar. Iedere advertentie wordt op deze manier even vaak weergegeven. Met een eenvoudige muisklik kan de bezoeker doorgelinkt worden naar de website van de desbetreffende adverteerder. Op deze manier kunnen onze sponsoren bedrijfsinformatie verspreiden.

Kosten

De eerste advertentie kost dat € 100, – Elke meerdere € 75, –

Pakket 2

Nederlands Pupillen Toernooi

Dit toernooi is het enige treffen tussen de beste/sterkste pupillen uit geheel Nederland. Ondanks dat wij dit toernooi niet de kwalificatie van een Nederlands kampioenschap meegeven hebben we gemerkt dat dit toernooi in schaatsend Nederland toch is gaan leven als het officieus Nederlands kampioenschap voor deze pupillen. STV Eemsmond selecteert de deelnemers en nodigt ze uit. Zo ontstaat een zeer sterk deelnemersveld, waarbij alle ijsbanen uit Nederland zijn vertegenwoordigd. Bent u geintereseerd in hoofdsponserschap of wilt u subsponser worden neem dan contact met ons op.

Enkele schaatsers die aan dit toernooi hebben deelgenomen, zijn;

  • Sven Kramer
  • Ireen Wust, Olympisch kampioen 3000m
  • Margot Boer, Nederlands kampioen 500 meter
  • Elma de Vries , wereldkampioen junioren
  • Simon Kuipers , TVM Schaatsploeg
  • Steve Hilbrands , Voormalig lid Jong Oranje

Advertenties in het programmaboekje

Kosten:

A4 formaat € 200,-

A5 formaat € 150,-

A6 formaat € 100,-

Achterpagina € 250,-

Overige sponsormogelijkheden:

Reclame uiting op herinnering deelnemers door middel van tasjes, pennen, schaatsbenodigdheden enz.

Vlaggen langs de baan.

Kosten voor vlaggen langs de baan € 25,-

Wilt u pakket 2, neem dan contact op met: stveemsmond@gmail.com