Zomerkamp S.T.V. Eemsmond 21 t/m 23 juni 2019

In het weekend van 21 t/m 23 juni wordt het jaarlijkse zomerkamp van STV Eemsmond georganiseerd. Alle leden van 5 tot en met 19 jaar zijn welkom om mee te gaan. Dit jaar gaan we naar groepsaccommodatie de Klonie: een locatie met veel bos in de omgeving en volop ruimte om lekker te trainen en groepsactiviteiten te ondernemen. Het doel van het kamp is om met zijn allen een gezellig weekend te hebben, waarin we elkaar nog beter leren kennen. Ook voor de kinderen die net lid zijn geworden, is het leuk om mee te gaan. Dit jaar heeft ons thema alles te maken met Disney figuren. Het programma van het weekend bevat schaats-gerelateerde trainingen, afgewisseld met allerlei sociale activiteiten zoals buitenspellen, een barbecue en een veel meer.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *