Start zomertrainingen

Op 30 april ( waarschijnlijk )is de eerste fietstraining, Ook dit jaar wordt dit georganiseerd samen met Sportcentrum Dijkman te Appingedam. Dit geheel afhankelijk hoe het weer is, dit wordt aangegeven via de facebook site van het sportcentrum..

Op 2 mei is de eerste hardlooptraining in Ekenstein te Appingedam. De pupillen krijgen trainingen van Jildau Tjalma, voor de meeste pupillen wel een bekend gezicht. Voor de junioren en recreanten is er een nieuwe trainer, Patrick Kuiper gaat deze groep begeleiden. En voor de recreanten die niet willen hardlopen maar wel willen trainen is Janny Tjalma weer bereid gevonden om deze training te gaan geven. De groep van Janny start later, op 16 mei. De training start om 18.30 tot 19.45 uur.

Op vrijdag 4 mei is de eerste skeelertraining van 18.30 – 19.30 uur op de skeelerbaan van Ten Boer. Dit jaar zijn er 2 nieuwe trainers gevonden. Het zijn 2 trainers van YVG. In de bouwvakantie zal er geen skeelertraining zijn. En ook voor de pupillen zal de looptraining in de bouwvakantie vervallen.

Wanneer je mee wilt doen met skeeleren, dan kun je je hiervoor aanmeldingen via stveemsmond.trainingen@gmail.com

De kosten voor het skeeleren bedraagt 20 euro per persoon.

Extra willen skeeleren, dat kan.                                                                                                  Mocht je extra willen skeeleren dat kan op maandag en donderdag, dit is op het YVG uur. Deze zijn van 18.30 – 19.45. De kosten hiervoor zijn : je moet lid worden van YVG, dit is € 20,-  en voor de training zijn de kosten € 26,-

Mocht je een keer niet kunnen komen trainen, meld je dan af bij de trainers, zodat deze niet voor niets komen.                                                                                  Voor vragen over trainingen, trainers en afmelden voor een training mail dan naar stveemsmond.trainingen@gmail.com

Met vriendelijke groet en tot op de trainingen.

De trainers

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *