Welkom in het wilde westen. Zomerkamp 9, 10 en 11 juni 2017.

In het weekend van 9, 10 en 11 juni wordt weer het jaarlijks zomerkamp van STV Eemsmond georgani-seerd. Alle leden van 5 tot en met 19 jaar zijn welkom om mee te gaan . Dit jaar gaan we naar groepsaccomodatie de Tweehek, een locatie met veel bos en water in de omgeving en volop ruimte om lekker te trainen en groepsactiviteiten te ondernemen.

Het doel van het kamp is om met zijn allen een gezellig weekeinde te hebben, waarin we elkaar nog beter leren kennen. Ook voor de kinderen die net lid zijn geworden, is het leuk om mee te gaan. Het programma van het weekeinde bevat schaats gerelateerde trainingen afgewisseld met allerlei sociale activiteiten zoals buitenspellen, een barbecue en een kampvuur.

Het thema is:  Cowboys en indianen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *